Monday, May 04, 2009

Gerti Bierenbroodspot niet in Vrouw en Paard


Vrijdag met spanning gekeken naar de eerste aflevering van Vrouw en Paard. Het viel niet tegen. De vrouwen lieten elkaar keurig uitpraten, schuwden niet de confrontatie, lachten veel en nadrukkelijk en hadden het ook nog ergens over. Maar waar was Gerti Bierenbroodspot die was aangekondigd als een van de vijf presentatrices? Was haar optreden bij De Wereld Draait Door van Matthijs van Niekerk toch te veel voor de VARA bazen of hebben haar eigen collega's haar de tent uitgezet, of heeft ze zelf eieren voor haar geld gekozen.

Tijdens DWDD werd duidelijk dat Matthijs not amused was, omdat hij haar moeilijk onder de duim kon krijgen. Heeft hij zijn mening over haar de VARA bazen ingeseind? Wie het weet mag het zeggen en alsjeblieft als reactie op dit blog, want ik kan de reden niet vinden. Ik heb haar vuur node gemist trouwens!!

2 comments:

hoogmoed said...

Zelf maar de eerste: Liesbeth W. in Elsevier vond het een vervelend programma. Het kabbelde en kabbelde en kabbelde maar voort. Er zijn gewoon niet genoeg rare vrouwen, vindt zij. Maar het was haar niet opgevallen dat Gerti er niet was. Is die dan niet raar genoeg?

hoogmoed said...

Op mijn zoektocht naar informatie vond ik een website met de aflering van Gerti B. bij gevluchte Irakese kunstenaars in Amman. Ik vond het de moeite waard. http://player.omroep.nl/?aflID=6090852